Ons doel

Het rendement en plezier van IT verhogen in uw organisatie.

 

Onze visie

Goede bedrijfsprocessen en automatisering verbeteren de resultaten van organisaties. De IT-functies in organisaties faciliteren dit door toekomstgericht en nauw samen te werken met het management, de gebruikers en de IT-leveranciers. Zo kunnen de IT-functies optimaal bijdragen aan productiviteit en innovatie. Wij zijn ervan overtuigd dat IT-functies het meest waardevol zijn wanneer zij zich richten op 'Minder ijzer, meer business', zoals uitgelegd in ons artikel in het Tijdschrift IT Management in augustus 2015.

 

Onze aanpak

Met de door IT's Teamwork ontwikkelde BusinessITScan meet een organisatie de zes IT-succesfactoren. Dit kan een organisatie zelfstandig online doen, met IT’s Teamwork in workshops, of met een partner. Zeker is dat de zes IT-succesfactoren integraal inzicht geven, zodat snel prioriteiten gesteld worden op één of meerdere van de 23 thema’s die de BusinessITScan omvat.

 

Wat aandacht krijgt groeit

Onze adviseurs en partners zijn zeer ervaren in het verbeteren van bedrijfsprocessen en automatisering. Deze ervaring willen wij laagdrempelig en voordelig doorgeven. Niet via een boek, papieren methode of een whitepaper, maar via onze BusinessITScan die de betrokken organisatie inzicht en richting geeft en die mensen met verschillende invalshoeken bij elkaar brengt. Daarom worden bewust meerdere functionarissen betrokken bij het invullen van de BusinessITScan. De rapportage is online beschikbaar, zodat snel de aandacht op de relevante thema’s gericht wordt. 

 

Wat wij u bieden

Wij hebben veel praktijkervaring in alle facetten van IT. Met deze ervaring, richten wij ons in verschillende rollen op het verder vergroten van het succes van úw organisatie. Altijd gericht op het evenwicht tussen de mens, de techniek, en de processen in uw organisatie. Door relevante best practices in te zetten, boeken wij snel resultaat.

Wij geloven in de kracht van het verschil. Verschillende visies, kennis en persoonlijkheden vergroten het succes van een team. In deze overtuiging ligt de oorsprong van onze naam: 'IT’s Teamwork'.

 

Onze diensten

- BusinessITScan

- Cloud computing consultancy

- Overname en integratie

- Interim management

 

Contact

Voor meer informatie kunt u www.itsteamwork.nl bezoeken of contact met ons opnemen.

 

Een aantal van onze klanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset